MOCIONS

Al llarg de la campanya Quatre Roses, s’han presentat mocions a favor dels repressaliats a diversos ajuntaments:

Arenys de Munt:

Moció aprovada el 10 de setembre del 2015 amb 12 vots favorables: CUP, ERC, CiU i PSC i amb una abstenció: PP.

Acta

Arenys de Mar:

Moció aprovada el 19 de novembre de 2015 amb 14 vots favorables: 4 JxA, 4 de ERC, 2 de CUP, 2 de PSC, 1 de ICV i 1 de CiU; 1 vot d’abstenció de JxA i 1 vot en contra de JxA.

Acta (part 1 i part 2)

Mataró:

Declaració institucional aprovada el 11 de novembre de 2015 amb 11 vots favorables: ERC, C’s, VOLEMataró i CUP; 12 abstencions: l’Alcalde, PSC i CiU; i 2 vots en contra: PPC. No van assistir a la reunió els Grups Municipals de PxC i IVC-EUiA.

Acta

Sant Cebrià de Vallalta:

Moció aprovada amb el vot unànime de tots els partits de l’ajuntament.

Canet de Mar

Moció no aprovada el 31 de març de 2016 amb 6 vots favorables: CUP i ERC; 9 vots en contra: CiU, Canetencs, PP i 2 abstencions: PSC i Som Canet.

Premià de Dalt

Moció aprovada el 18 de març de 2016 amb els vots favorables de PSC, ERC i Crida Premià de Dalt-CUP, l’abstenció de CiU i els vots en contra de PP.

Tiana

Moció aprovada el 5 d’abril en suport als represaliats polítics amb els vots favorables del PSC, ERC, CUP i JUNTS x TIANA; l’abstenció de CiU i el vot en contra de PP.

Premia de Mar

Moció no aprovada del 20 d’abril de 2016 amb els vots favorables de ERC, CUP i ICV i els vots en contra de PP, C’S, CiU i PSC.

Masnou

Moció aprovada el 21 d’abril de 2016 amb els vots favorables de ICV, ERC, CiU i la CUP i els vots en contra de PP, C’S i PSC.

Tarragona

Moció no aprovada el 22 d’abril de 2016 amb els vots favorables de CUP i ICV i els vots en contra de PP, CiU, C’s i PSC.

Argentona

Moció aprovada el 9 de maig de 2016 amb 14 vots a favor: CUP, ICV, ERC i Tots x Argentona; 2 abstencions de PSC i 1 vot en contra de PP

Barcelona

S’aprova a la Comissió de l’Ajuntament de Barcelona demanar a la Generalitat de Catalunya que es retiri com a part acusatòria en el cas Quatre Roses. Aprovat amb els vots a favor de BeC, ERC, PSC i CUP i amb els vots en contra de CiU, C’s i PP.

Blanes

Declaració institucional aprovada el 26 de maig de 2016 en suport a les represaliades polítiques amb els vots favorables de CUP, d’ICV-EUiA i Batega per Blanes; PSC i Ciutadans van votar en contra; i la resta de grups: CDC, ERC i PP es van abstenir.

Sant Iscle de Vallalta

Moció en suport als represaliats aprovada el 31 de maig de 2016 amb 5 vots favorables de Som-hi per Sant Iscle i 3 vots en contra de CiU.

Santa Coloma de Gramenet

Moció en suport als represaliats polítics presentada el 31 de maig de 2016 per Gent de Gramenet no aprovada.

 

Anuncios